سلام وقت بخیر من اردبیل هستم،تصمیم دارم برا خط لب بالام ژل تزریق کنم،درحدی که خط لبم کمی برجسته بشه ولی طبیعی،میخواستم بپرسم چه مقدار تقریبا باید تزریق بشه و هزینش چقدرمیشه،وچون اردبیل هستم همون روزی که وقت میگیرم برام تزریق میکنین دیگه،یعنی تو یک جلسه؟
سلام عزیزم بله تلفنی روز مراجعه را هماهنگ بفرمایید و تشریف بیاورید بله در یک روز انجام می شود، اما تمام مراجعین بهتر است دو هفته پس از تزریق چک و یا ترمیم شوند هزینه: ۷۵۰ الی ۹۰۰ تومان اطلاعات کامل: https://drmajidzadeh.com/187
به هیچ عنوان سعی نکنید از طریق پرسش و پاسخ اقدام به خود درمانی نمائید زیرا در بسیاری از موارد بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد و حتما باید اقدامات تشخیصی و درمانی طبق صلاحدید پزشک و با در نظر گرفتن جمیع شرایط انجام گردد.
بلافاصله پس از پاسخ دکتر به سوال شما، سیستم از طریق ای میل و SMS یا تلگرام به شما اطلاع خواهد داد .همچنین شما می توانید با کلیک روی “دکمه پیگیری سوال قبل” و وارد کردن کد رهگیری به پاسخ سوال خود دسترسی داشته باشید.
پس از پاسخ پزشک و بسته شدن سوال سیستم به صورت خود به خود تمام اطلاعاتی شخصی شما را حذف خواهد کرد.
برای پیدا کردن پاسخ سوال خود کد رهگیری را یادداشت نمائید.