دمودکس برویس

دمودکس برویس چیست؟

نویسنده: دکتر گیتا مجیدزاده

اردیبهشت 25, 1398
بازدید: 76860

نویسنده: دکتر گیتا مجیدزاده

اردیبهشت 25, 1398
بازدید: 76860

فهرست مطالب

دمودکس برویس نوعی انگل است که در غدد چربی فولیکول موهای انسان زندگی کرده و ارتباط نزدیکی با انگلی دیگر به نام دمودکس فولیکولاروم دارد.

در برخی مطالعات، به ترتیب در ۱۰ و ۱۲ درصد از نمونه برداری های پوستی و فولیکولی، انگل های دمودکس یافت شده اند. دیگر نمونه ها حداقل یک گونه از دمودکس را در تمامی افراد بالغ و آزمایش شده نشان داده اند. این انگل ها میکروسکوپی بوده و به وسیله چشم غیر مسلح، قابل دیدن نیستند.

در حالی که اغلب افراد مبتلا به دمودکس برویس از حضور این انگل ها بر روی بدن خود اطلاع ندارند، افراد مبتلا به تهاجمات گسترده این انگل ها، علائمی را تجربه می کنند. جهت شناخت علائم دمودکس برویس و گزینه های درمانی موجود برای مدیریت این انگل ها، شما را به خواندن ادامه مطلب دعوت می کنیم.

دمودکس برویس و دمودکس فولیکولاروم

دمودکس برویس نوعی انگل میکروسکوپی است که در فولیکول موها زندگی می کند. دمودکس فولیکولاروم در فولیکول مو ها جای دارد و برخلاف برویس اغلب بر روی صورت، اطراف پلک و مژه ها یافت می شود.

دمودکس برویس بر روی صورت

فولیکولاروم و برویس به ترتیب از سلول های پوستی و یک نوع چربی به نام سیبوم تغذیه می کنند. سیبوم در سلول های غدد چربی ساخته می شود. دمودکس فولیکولاروم با دیگر انواع انگل ها متفاوت است؛ زیرا می تواند تعداد سلول های پوستی موجود در فولیکول موها را افزایش داده و ظاهری فلس مانند به پوست دهد.

میانگین طول انگل دمودکس فولیکولاروم از ۰.۳ تا ۰.۴ میلی متر است، در حالی که دمودکس برویس نصف این اندازه و از ۰.۱۵ تا ۰.۲ میلی متر طول دارد.

علائم دمودکس برویس

اغلب افراد مبتلا به دمودکس برویس تنها ناقل این انگل ها بوده و به علائمی مبتلا نمی شوند. با این حال، تهاجمات گسترده این انگل می تواند به ایجاد نشانه هایی از جمله موارد زیر منجر شود:

  • قرمزی پوست
  • بافت خشن پوستی همانند سمباده
  • احساس سوزش در پوست

نواحی رایج ابتلا، شامل گردن و قفسه سینه می شوند. با این حال، از آنجایی که دمودکس برویس می تواند در هر غده چربی از بدن ساکن شود، علائم می توانند در هر ناحیه ای بروز دهند.

عوارض دمودکوزیس

دمودکوزیس توسط انگل دمودکس برویس ایجاد می شود. علائم آن نیز می توانند شامل حساسیت پوستی همراه با خارش شوند. دمودکس برویس اغلب علائمی ایجاد نمی کند، اما تعداد زیاد انگل ها (بیش از ۵ عدد در هر سانتی متر مربع پوست) می تواند دمودکوزیس را ایجاد کند. دمودکوزیس یک بیماری التهابی است که علائم آن شامل موارد زیر می شوند:

  • تغییر رنگ پوست
  • فلس مانند شدن پوست
  • قرمزی پوست
  • حساسیت یا تحریک پذیری پوست
  • خارش
  • تحریک چشمی
  • ضخیم شدن پلک ها
  • ریزش مژه ها

دمودکس برویس در بدتر کردن بیماری های پوستی از جمله اگزما و آکنه روزاسه نیز شناخته می شود.

عوامل خطر

دمودکس برویس می تواند در تماس با افراد دیگر نیز منتشر شود. هنگامی که انگل ها بر سطح بدن قرار می گیرند از سلول های غدد عرقی تغذیه می کنند که به فولیکول های مو اتصال دارند. تعداد انگل های دمودکس برویس به صورت طبیعی افزایش یافته که دلیل شیوع بیشتر آن در افراد بالغ و مسن نسبت به کودکان نیز همین است.

امکان دارد هر فردی به دمودکس برویس مبتلا شود. با این حال، عوامل خطری وجود دارند که احتمال و شدت ابتلا به تهاجمات دمودکس را بیشتر می کنند. این عوامل خطر شامل شرایطی می شوند که از قبل وجود داشته اند. از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

درمان ریزش مو زنان

  • آکنه
  • سیستم ایمنی ضعیف، همانند سیستم ایمنی افراد مبتلا به ویروس ایدز
  • اگزما
  • ریزش مو
  • پوست چرب
  • آکنه روزاسه

افراد مسن از نظر ابتلا به انگل دمودکس و تجربه عوارضی از جمله دمودکوزیس در معرض خطر بالاتری قرار دارند. دمودکس برویس بیشترین شیوع را در بین افراد ۲۰ تا ۳۰ ساله دارد، زیرا میزان سیبوم در این دوره زمانی به بیشترین مقدار خود می رسد.

این انگل ها در کودکان زیر ۵ سال به ندرت دیده می شوند، زیرا تولید سیبوم در این افراد کم است. علاوه بر این، با اینکه دلیل آن مشخیص نیست اما دمودکس برویس و فولیکولاروم در مردان نسبت به زنان شیوع بیشتری دارد.

تشخیص دمودکس

با بررسی کردن یک نمونه پوست در زیر میکروسکوپ جهت تایید حضور انگل دمودکس، تشخیص صورت می گیرد. اغلب افراد از حضور دمودکس در فولیکول مو های خود اطلاع ندارند. بسیاری از افراد تنها هنگامی مطلع می گردند که از نظر ابتلا به دیگر بیماری های پوستی آزمایش می شوند.

تا زمانی که فرد علائم یا عوارضی را تجربه نکرده است، نیازی به آزمایش بررسی ابتلا به انگل ندارد. پزشک ابتلا دمودکس برویس را به وسیله نمونه برداری تشخیص می دهد. این فرایند شامل برداشت نمونه کوچکی از پوست و بررسی آن زیر میکروسکوپ می شود.

همچنین، پزشک درباره علائم فرد از او سوال می پرسد تا دیگر نشانه های ابتلا به انگل ها از جمله فلس مانند شدن پوست را جستجو کند. در صورتی که مقدار انگل ها در فولیکول های مو بالا باشد، ابتلا به دمودکوزیس تشخیص داده می شود.

شرایط انجام تست دمودکس

۱- به مدت ۴٨ ساعت قبل از انجام تست، سر و صورت با شوینده شسته نشود.

۲- با صلاحدید پزشک حدود ٧٢ ساعت تا یک هفته از استفاده انتی بیوتیک های خوراکی و موضعی اجتناب شود.

۳- روز تست لوازم ارایش روی پوست استفاده نشود.

۴- حدود یک هفته تا ده روز از پاکسازی پوست گذشته باشد.

درمان دمودکس

اغلب موارد انگل های دمودکوزیس می توانند در خانه درمان شوند. در صورتی که فرد به تعداد قابل توجهی از انگل ها دچار بوده یا علائمی شدید و ناراحت کننده را تجربه می کند، امکان دارد به مداخله پزشکی نیاز باشد.

۱- مراقبت خانگی

چندین راه برای به حداقل رساندن تعداد انگل های دمودکس برویس و کاهش خطر ابتلا به عوارض بر روی پوست وجود دارد. نکات مراقبت فردی شامل موارد زیر می شوند:

دوش گرفتن روزانه

– استحمام روزانه جهت کاهش ترشحات چربی که انگل از آن ها تغذیه می کند.

– شستن موها و مژه ها به وسیله یک شامپوی ملایم

– استفاده از یک پاک کننده غیر صابونی بر روی صورت دو بار در روز

– لایه برداری متداول پوست جهت از بین بردن سلول های پوستی مرده و سیبوم موجود در آن ها

– دوش گرفتن پس از ورزش یا قرارگیری در معرض نور خورشید

– اجتناب از مصرف پاک کننده ها، لوسیون ها و ضد آفتاب های چرب و روغنی

۲- درمان پزشکی

در صورتی که درمان های خانگی، علایم را برطرف نکرده و تعداد انگل ها را کاهش ندهند، امکان دارد جهت کاهش سیبوم اضافی بر روی پوست به دارو نیاز باشد.

در موارد شدید ابتلا به انگل ها یا در افرادی که دارای یک سیستم ایمنی ضعیف هستند، پزشک مصرف دارو خوراکی ایورمکتین را توصیه می کند. همچنین، مدیریت و درمان هر گونه بیماری زمینه ای همانند عفونت ها که می تواند با سطوح بالای انگل ها در ارتباط باشد، ضروری است. علاوه بر آن، اگزما و آکنه روزاسه باید به وسیله درمان های موضعی پوست درمان شوند.

در حال حاضر از این نوع روش های اغلب شیمیایی برای درمان دمودکس برویس استفاده می شود  که برخی از آنها نتیجه ی خوبی ندارند. در کلینیک دکتر گیتا مجیدزاده از درمان دارویی و عمدتا داروهای ارگانیک استفاده می شود.

توجه:

در تعدادی از بیماری های پوستی، علائم مشابهی همچون قرمزی و التهاب صورت ایجاد می شود. به عنوان مثال: دمودکس، رزاسه، اگزما و لوپوس می توانند نشانه های مشترکی داشته باشند. به همین خاطر بدون تایید و تشخیص پزشک، به صورت خودسرانه از هیچ دارویی استفاده نکنید.

چشم انداز

در حالی که تصور زندگی کردن انگل ها در پوست و فولیکول موها می تواند ناخوشایند باشد؛ اما این موارد معمولا بی ضرر بوده و در اغلب افراد علائمی ایجاد نمی کنند. با این حال، تعداد زیاد انگل دمودکس برویس می تواند به بروز علائم و عوارضی ناراحت کننده از جمله دمودکوزیس منجر شود.

در نتیجه، تحت کنترل داشتن تعداد این انگل ها به وسیله انجام اقدامات بهداشت فردی ضروری است. افرادی که علائم پوستی همانند قرمزی، خارش یا پوسته شدن را تجربه می کنند، باید به پزشکی مراجعه کنند که می تواند درمان های موثری را برای آن ها تجویز کند.

منبع: medicalnewstoday

مرکز زیبایی پوست، مو و لیزر موهای زائد دکتر گیتا مجید زاده

برای مشاوره و رزرو وقت فرم زیر را پر کنید:

پیشنهاد ما:

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

سوال خود را در اینجا ثبت کنید و از سیستم کد رهگیری دریافت نمائید. پاسخ شما سریعترین زمان از طریق ایمیل و SMS به شما اطلاع داده خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال قبلی ، کد رهگیری خود که از طریق ای میل یا SMSبرای شما ارسال شده را در این قسمت وارد کنید تا پاسخ دکتر را مشاهده فرمائید
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر بیتا سه شنبه ۱۹ بهمن ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 193 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشیدبنده تست دمودکس برای موی سردادم نتیجه اش عددهشت بود وجواب تست مثبت شده ،میخواستم بدونم چه دارویامحلولی بایداستفاده کنم وتاچه مدت بایداستفاده بشه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۱۹ بهمن ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر عزیزم جواب تست با وجوداین که مثبت شده باید حتما توسط پزشک متخصص بررسی بشه و در صورت تشخیص ایشون براتون دارو یا محلول تجویز بشه
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۱۹ بهمن ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونین همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت روبراتون رزرو کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۱۹ بهمن ۰( 2 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من مدتی درگیر درماتیت سبوره بود که بعد از چند دوره درمان خیلی بهتر شد یه مدت دارو استفاده نکردم اللن ۳ ماه هست که حالت خارش و حس راه رفتن روی پوست صورت و سر و گردنم مخصوصا سر و صورت که از محصولات دمودکسیلین استفاده میکنم علایم اتهاب و پوسته پوسته شدن خوب شد ولی حس خارش و مورمور به شدت زیاده شبا تا صبح بخاطر این موضوع نمیتونم بخوابم ولی روزا خوبم چکار کنم ایا داروی خاصی به غیر از محصولات دمودکسیلین هست که استفاده کنم.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر در رابطه با این مورد باید خدمتتون عرض کنم که باید حتما به صورت حضوری تشریف بیارین تا از نزدیک ویزیت بشین و دوره درمان توسط پزشک متخصص براتون شروع بشه. همان طور که میدونین درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد و فقط با کنترل دوره درمان میشه تا حدودی از التهاب ناشی از این بیماری کم کرد
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونین همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت روبراتون رزرو کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شریفی سه شنبه ۲۶ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    سلام من ۲۷ سالمه و چندروزی هست که ای نشونه هارو دارم دکتر رفتم اما تشخیص ندادن شبا حس می کنم یه چیزی پشت و داخل گوشم و چشممه،هر چقدر ملافه پتو رو عوض کردم و شستم و کل اتاقمو سرکه زدم و ضدعفونی کردم اما فایده نداشت روزی دوبار حموم میرم و از شامپوی ضدخارش استفاده کردم دکتر قبلی بهم گفت شپش نیست تا میرم تو جام بخوابم شروع به حرکت می کنن و داخل موهام هم میرن،خواهش ی کنم راهنماییم کنید چند شب هست که نخوابیدم
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۲۶ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      سلام وقت بخیر با توجه به مواردی که گفتین احتمال وجود شپش بسیار زیاد هست که باید حتما از نزدیک ویزت بشین واز دارو های مربوطه استفاده کنید
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۲۶ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      شما میتونین همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رو براتون رزرو کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۲۶ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    با سلام احساس میکنم دمودکس دارن
    چطور میتونم درمان کنم داروی ایورمکتین خوراکی رو هیچ داروخانه ای نداره
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      سلام وقت بخیر برای درمان دمودکس حتما باید در ابتدا ویزیت بشین و ازمایش های مربوط رو انجام بدین و دوره درمان براتون شروع بشه
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      شما میتونین همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رو براتون رزرو کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر هومن یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام. من مدتی هست که همه‌ی بدنم مخصوصا سر و صورت، پا و نواحی شرمگاهی خارش داره. حس اینو رو دارم که چیزهایی عینه مورچه رو بدنم راه میرن و به خوبی حس میکنم و حتی شب ها هم نمیزارن بخوابم. مدتی قبل حس کردم که موهام نازک شدن، جوش های کوچکی رو بدنم و ساعد دستام میان و کم کم چیزهایی در حده جوش روس ساعد و سر آلت و ناحیه ی تناسلیم ظاهر شدن که خارش نداشتن ولی درد داشتن و بعد یه روز گود و عمیق میشدن. با اینکه دکتر رفتم شهره خودم و گفتن حساسیته اما بدتر شدم...هر روز لباسامو عوض میکنم استحمام میکنم از شوینده زیاد استفاده میکنم اما حل نمیشه و هی این خارش ها هستن و انگار رو بدنم راه میرن و دیده نمیشن اصلا...من باید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 3 سال پیش)
      سلام وقت بخیر احتمال قارچ یا حساسیت بیش از اندازه پوستی بسیار زیاد هست لطفا لیف نکشید و در اسرع وقت تشریف بیارید تا توسط پزشک متخصص ویزیت بشین و دوره درمان براتون شروع بشه
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 3 سال پیش)
      شما میتونین همه روزه از ساعت 8 صبح تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رو براتون رزرو کنند
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Nc.dez شنبه ۲۵ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    سلام
    ۶ماه پیش دچارآفتاب سوختگی شدم که باعث التهاب وقرمزی وخارش دراطراف چشم وپوست دست وصورت شدم که بامراجعه به پزشک بهترشدم ولی به محض بیرون رفتن درروزحتی به مدت نیم ساعت وحتی درروزهای ابری دچارهمین عوارض میشوم که تاچندروزقرمزی بعد حالت زخم وبعدازچندروزپوسته ریزی میشوم که همین امرباعث شده پوستم نازک وحساسترشده
    میشه بفرماییددرمان چیه وآیاامکان وجودانگل وقارچ هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۲۵ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام وقت بخیر احتمال قارچ بسیار کم هست عزیزم . هنگام خروج از خانه حتما از کرم ضد افتاب استفاده کنید ودر حد امکان در معرض افتاب نباشید احتمال حساسیت فصلی بسیار زیاد هست. در اسرع وقت با مطب تماس بگیرین تا همکارانم براتون وقتتون رو رزرو کنند
  • تصویر کاربر سارا شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    باسلام ، من ۲۲ سالم هست و به شدت بر روی کمر و‌باسنم جوش داشتم از صابون بنزوئیل پراکساید و پانژل استفاده کردم‌و‌تا حد خوبی جوش ها برطرف شدن ولی لک های زیادی بر رپی کنر و باسنم باقی مونده باید‌چکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      سارای عزیز در واقع در ابتدا بخش پرسش و پاسخ این مساله رو نوشتیم که اصلا مقدور نیست تجویز و درمان از این طریق انجام بشه چون کاملا این مساله غیر علمیه در واقع چون یک درمان ثابت برای تمام افراد نداریم

      رای حل مساله اول باید نتایج آزمایشتون اگر مربوط به (حداکثر 3 ماه پیش باشد) بررسی شود و درمان دارویی متناسب انجام شود برای ویزیت با آقای دکتر ریاحی که متخصص بیماری های پوست و موی مجوعه هستند می توانید هم ویزیت حضوری و هم ویزیت آنلاین شوید
      تعیین نوبت حضوری:
      شماره تماس مطب: ‎۰۲۱۲۶۸۰۶۵۹۵ ‎۰۲۱۲۶۸۰۶۰۴۵ – ‎۰۲۱۲۶۸۰۶۰۴۹ – ۰۲۱۲۶۸۰۶۰۵۷
      تعیین نوبت آنلاین:
      https://drmajidzadeh.com/visitonline

  • تصویر کاربر ه دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر .من به تشخیص متخصص پوست بیماری گال دارم .از پماد پرمترین و شامپو و لوسیون لیندان هم استفاده کردم فقط خارش پوستی از بین رفت ولی احساس گزش روی پلک چشم و داخل دهانم حس میکنم . درمان برای چشم و دهانم چیه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام وقت بخیر در رابطه با بیماری گال باید خدمتتون عرض کنم که حتما باید حضوری تشریف بیارین وهیچ گونه نظری نمیشه داد چون نیاز به ویزیت حضوری توسط پزشک متخصص پوست و مو دارید
  • تصویر کاربر رسول دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    باسلام.
    حدود 9ماه پیش احساس کردم موجوداتی در موهای سرم حرکت میکنند.چندین بار ب پزشک مراجعه نمیودم. ک هر کدام ب اتفاق تشخیص شپش و شامپوی ضد شپش تجویز نمودن ولی هیچگاه اثری نداشت و ب اصرار خانواده خود را قانع کردم ک دچار توهم شده ام.
    اما اکنون روی دید چشمانم نیز اثر گزاشته .ب چشم پزشک مراجعه نمیدو ک چشمانم را سالم ارزیابی نمودن.من گاهی حدود 4 ساعت دستم مشغول خارانون سرم هست.قسمتس از موهایم با بقبه سرم فرق داردخشک تر از بقیه موهای سرم میباشد.گاهی مو ب پوست سرم میچسبد و ب سختی جدا میشود.ودااین احساس را دارم ک موجوداتی ک انهارا نمیبینم از موی سر ب داخل ابروها امده و ب سمت گوشه چشمم میروند..البته یک سری موهایی در بین موهای خود ک تقریبا هم رنگ انها با موهایم فرق دارد و هم نازکتر است پیدا میکنم.و روی پوست سرم هم انگار یک پوست پلاستیکی وری کشیده شده.
    جناب دکتر من لب مرز روانی شدن هستم ..اطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام ببینید با توجه به شرح حالی که فرمودید بعیده که مشکل، مشکل پوستی باشه، در صورت تمایل باز هم برای اینکه نگرانی شما برطرف بشه می تونید تعیین نوبت کنید تا از نزدیک معاینه شوید تا اگر مشکوک به انگل باشید، تست انجام شود

  • تصویر کاربر دلا سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام

    من باردار هستم و وارد ماه هشتم شدم و به تازگی پوستم شروع کرده به ترک برداشتن. دکتر چه راههایی الان و بعد زایمان برای درمان هست؟‌ لیزر واقعا جوابگو هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام عزیزم ببینید به طور کل صادقانه بخواییم خدمتتون عرض کنیم ترک های پوستی هنوز هیچ درمان قطعی در دنیا نداره اما با برخی روش های ترکیبی مثل میکرونیدلینگ و لیزر ممکنه اوضاع کمی بهتر بشه اما چون میزان تاثیرش قطعی نیست و معمولا خیلی کمه، واقعا توصیه نمی کنیم

      تو این دوران فقط می تونین از کرم های مختلفی که در داروخانه ها موجود هست (حتما معتبر و داری برچسب تاییدیه وزارت بهداشت) تهیه کنید به هیچ عنوان سراغ فروشگاه های اینترنتی در این خصوص نروید

      ولی در کل باید سعی کنین این مساله رو بپذیرید و باهاش کنار بیایین
      در پایان این مطلب رو هم بخونید حتما:
      https://drmajidzadeh.com/530

درحال دریافت اطلاعات

با ربات تلگرام دکتر گیتا مجید زاده

جواب پرسش های خود را سریع تر دریافت کنید!

برای مشاوره و رزرو وقت فرم زیر را پر کنید:

پرسش از دکتر